Maskinverkstad

Kvalitativa lösningar för industriella miljöer.

Vår maskinverkstad levererar kvalitativa och kvalificerade renoveringsarbeten. Kunderna finns främst inom den industriella miljö med fokus på exempelvis cellulosafabriker, sågverk, gruvbolag, stålindustri med mera.


Hög kompetens och lång erfarenhet i kombination med en modern maskinpark innebär att vi brukar kunna lösa det mesta på bästa sätt, oavsett om det gäller ett mindre renoveringsarbete eller ett större projekt.

Vår maskinverkstad kan utföra det mesta.


Våra maskiner

I vår maskinverkstad finns följande maskiner tillgängliga.


  • Bäddfräs: 20KMU8000 Zayer 8x1,2 meter
  • Arborrverk: Union
  • Mellan svarv: MTA
  • Liten svarv: Moriseiki
  • CNC-maskin: NXV1680B som är 4:e axelig
  • Fräs: Correa A10


Certifieringar

Gullängets Mekaniska är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 sett till kvalitet och miljö. Våra verkstäder är dessutom certifierade enligt EN-1090 och EN ISO 3834. Sammantaget innebär våra certifieringar att vi garanterar att varje leverans uppfyller krav på hälsa, miljö, säkerhet, kvalitet och andra väsentliga egenskaper. Inte minst att vi har ett systematiskt arbetssätt för kontroller.

Gullängets Mekaniska - En del av Storskogen

Storskogen grundandes 2012 och är en privatägd bolagsgrupp som förvärvar och driver välskötta och lönsamma bolag med ledande ställning på sin marknad. Storskogen består av närmare hundra affärsenheter med omkring 7000 anställda - varav mer än två tredjerdelar utanför storstadsregionerna.