Lucky Harpan

Sortera stort som smått med Lucky

Effektiv, mobil och alltid snäll mot naturen. Grusharpan Lucky är en produkt som tillverkats i över 40 år i tusentals exemplar. En snillrik lösning på en vanlig utmaning. Krångligare än så är det egentligen inte.

Lucky Harpan tillverkas i våra verkstäder på Gullängets Mekaniska. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning på ditt behov.

Ring 0660-822 40 eller skicka till order@gmek.se

Certifieringar

Gullängets Mekaniska är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 sett till kvalitet och miljö. Våra verkstäder är dessutom certifierade enligt EN-1090 och EN ISO 3834. Sammantaget innebär våra certifieringar att vi garanterar att varje leverans uppfyller krav på hälsa, miljö, säkerhet, kvalitet och andra väsentliga egenskaper. Inte minst att vi har ett systematiskt arbetssätt för kontroller.

Gullängets Mekaniska - En del av Storskogen

Storskogen grundandes 2012 och är en privatägd bolagsgrupp som förvärvar och driver välskötta och lönsamma bolag med ledande ställning på sin marknad. Storskogen består av närmare hundra affärsenheter med omkring 7000 anställda - varav mer än två tredjerdelar utanför storstadsregionerna.